Split Run

Definitie Split Run

Are loc atunci and rulezi o reclama in distributia unui mijloc media si alta reclama, de obicei pentru aceeasi companie, la sfarsitul distributiei. Adesea folosit in advertising-ul cu raspuns direct pentru a testa eficacitatea a 2 oferte diferite, tehnici sau mijloace creative. Aceasta metoda este folosita si in media pan-regionala pentru a oferi flexibilitate geografica.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Split Run? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Split Run.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Split Run. Definitiile termenilor despre Split Run cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Split Run, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Split Run.