www.spt.ro se relansează joi, 12 aprilie

BUCURESTI - 11 aprilie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ediţia on-line a cotidianului Sport Total, site-ul cu cele mai complexe informaţii sportive, va fi relansată joi, 12 aprilie 2007, în cadrul unui eveniment găzduit de clubul Fire.

www.spt.ro se relansează joi, 12 aprilie

Echipa redacţională a site-ului şi-a propus să ofere cititorilor un număr mult mai bogat de informaţii sportive în timp real, totul într-un format grafic nou şi original. Noua pagină web este o continuare a misiunii pe care Sport Total şi-a asumat-o faţă de iubitorii sportului, www.spt.ro fiind unicul site care oferă, în mod constant, ştiri din toate disciplinele sportive. În plus, SPT se adaptează astfel la noile tendinţe din piaţa on-line, venind cu un produs de calitate, la standardele anului 2007: 'Este un prim pas în intenţiile noastre de a fi mai agresivi pe domeniul on-line, zonă pe care ziarele şi-o vor disputa în curînd poate mai aprins decît o fac acum pe print”, a declarat Andrei Bălan, directorul general al Sport Total.

Noua faţă a www.spt.ro oferă un confort ridicat utilizatorului, secţiuni noi, un design modern şi ştiri la orice oră din zi sau din noapte. În plus, el se prezintă ca un proiect în continuă transformare, în funcţie şi de dorinţele vizitatorilor. 'Ceea ce se va vedea la lansare nu este varianta finală. Site-ul se va dezvolta, vor apărea noi facilităţi, noi surprize, iar userii vor avea un cuvînt greu de spus la acest capitol. Ne vom adapta dorinţelor lor şi îi vom coopta la realizarea conţinutului editorial”, a precizat Adrian Ţoca, redactor-şef adjunct al publicaţiei.

Site-ul păstrează şi cîteva dintre rubricile şi secţiunile deja existente, cel mai important aspect fiind blogurile fotbaliştilor. SPT a fost primul care a introdus această facilitate, una foarte gustată de public. Cinci jucători internaţionali (Ogăraru, Raţ, Marica, M. Niculae, Mitea) au blog pe www.spt.ro, lista urmînd să fie completată şi de alte nume sonore.

'Schimbările cele mai mari ale site-ului nu se văd', a spus Alexandru Ulmanu, şef de proiect din partea KestiaNet, firma care se ocupă de dezvoltarea site-ului. 'E vorba de interfaţa de administrare, care a fost complet schimbată, în spiritul ergonomiei şi simplităţii în utilizare. Pe de altă parte, utilizatorii vor vedea un design cu totul nou. Este, însă, doar o prima fază a dezvoltării noului spt.ro. Proiectul este în desfăşurare şi, în curînd, vor apărea noi functionalităţi, între care module ce vor spori interactivitatea'.

Spaţiul publicitar al site-ului va fi vîndut, în exclusivitate, de regia ARBOMedia.

Despre Sport Total

Tot pe www.spt.ro va putea fi ascultat, live, si programul postului de radio de profil sportiv Sport Total FM (105,8 FM).
Pentru detalii suplimentare,
Adrian Ţoca, redactor-şef adjunct
telefon: 0746.100.163
adrian.toca@spt.ro