Cabana Vânătorilor din Predeal, certificată conform ISO 9001:2000

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

3101-vanatorul.bmp

Cabana Vânătorilor din Predeal a fost certificată de Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC).

Compania COMBIST Predeal, proprietarul Hotelului Cabana Vânătorilor, a obţinut din partea SRAC certificarea sistemul de management al calităţii, conform standardului ISO 9001:2000. „Această certificare atestă faptul că atât condiţiile de cazare din hotel, cât şi cele de preparare şi servire din restaurant sunt foarte bune, nu există încrucişări în fluxul de producţie, iar igiena alimentelor şi a personalului sunt respectate cu stricteţe”, a declarat Elena Necula, auditor-şef al SRAC.
Cabana Vânătorilor, construită în anul 1936, este la ora actuală una dintre cele mai moderne unităţi hoteliere de pe Valea Prahovei. Hotelul, modernizat de curând, este clasificat în categoria trei stele şi dispune de 45 de locuri de cazare. Restaurantul Cabana Vânătorilor, cu profil vânătoresc, este principala atracţie a complexului hotelier. Restaurantul a fost redecorat cu trofee şi arme de vânătoare, iar capacitatea sa a fost extinsă la 120 de locuri. Turiştii pot servi aici preparate româneşti tradiţionale, pe bază de vânat. De asemenea, la subsol a fost deschis un restaurant în stil rustic, cu un design interior deosebit, unde se servesc atât preparate tradiţionale româneşti, cât şi specialităţi din bucătăria internaţională. Ştefan Bercea, patronul Cabanei Vânătorilor, este membru al Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din România şi a Verband der Koche Deutschlands, maestru în arta culinară recunoscut pe plan internaţional.
După obţinerea certificării ISO 9001:2000, patronii Cabanei Vânătorilor şi-a propus să obţină în scurt timp şi certificarea conform HACCP pentru siguranţa şi securitatea alimentară. Tot ca obiectiv de viitor, compania COMBIST intenţionează să deschidă un restaurant similar, cu specific vânătoresc, şi în Bucureşti.

Despre SRAC

SRAC - Societatea Română de Asigurarea Calităţii, partener al reţelei internaţionale de certificare IQNet, este cel mai mare organisme de certificare din România, cu o cotă de 60% din piaţa certificării sistemelor de management din România. Circa 2.300 de firme au reuşit să îndeplinească criteriile certificării SRAC până la 1 decembrie 2004.
Cristina Ciobanu
SRAC - Departamentul Imagine si Publicatii
redactor-sef la revista "CALITATEA - acces la succes", telefon 0723.499.507
cristina.ciobanu@srac.ro