DORIŢI SĂ AVEŢI SUCCES LA SUCCES? Citiţi revista „Calitatea – acces la succes”, editată de SRAC

BUCURESTI - 20 februarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Bucureşti, 20 februarie, 2006 – A apărut numărul 1-2/2006 al revistei „Calitatea – Acces la succes”, editată de Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii – SRAC, care vă oferă informaţii din domeniul sistemelor de management: calitate, mediu, siguranţa alimentului, sănătate şi securitate ocupaţională, securitatea informaţiilor.

Cititorii revistei pot afla ultimele ştiri de la ISO, cum ar fi: Beneficiile noului standard ISO 22000 pentru lanţuri sigure de furnizare a alimentelor, Cum se implementează un sistem de managementul siguranţei alimentului, Noile linii directoare, îmbunătăţite, ale ISO 9000 pentru sectorul sănătate, Standardul ISO pentru evaluarea consultanţilor financiari în planificarea finanţelor personale, ISO/IEC 20000 pentru managementul serviciilor IT şi multe altele.
Rubrica „Companii de succes” prezintă una dintre cele mai importante companii în domeniul tichetelor de masă şi al bonurilor cadou, Sodexho Pass România. Managerii români pot afla aproape totul despre Leadership, într-o abordare originală a profesorului Marin Mainea. Pentru cititorii fideli ai revistei se continuă serialele: Etapele implementării unui sistem de management al calităţii, autor doamna profesor Lidia Niculiţă, Model de îmbunătăţire a performanţei, având ca autor pe renumitul consultant în managementul calităţii şi îmbunătăţirea performanţei, Firică Popa, Şase Sigma, ajuns la episodul V, scris de bine-cunoscutul matematician Viorel Vodă, Metode grafice în calitologie, având ca autori pe Viorel Vodă şi profesorul universitar Alexandru Isaic-Maniu.
Specialiştii în resurse umane pot citi despre îmbunătăţirea procesului de management al resurselor umane, un articol scris de Mariana Trincă, consultant în sisteme de management şi despre analiza în echipă, o abordare foarte documentată a cunoscutei psiholog Vanina Vasilescu. Managerii care doresc să afle mai multe despre beneficiile certificării ISO 9001 pot citi articolul cunoscutului consultant şi lector Octavian Loghin iar conceptul de Managementul Calităţii Totale este dezvoltat de lectorul universitar Mădălina-Silvia Ignatov. Nici economiştii nu sunt uitaţi, ei putând citi despre costurile calităţii, o abordare pragmatică a doamnei auditor Elena Necula, iar în articolul doamnei Floarea Vasile putând afla mai multe despre optimizarea calităţii produselor.
Cei interesaţi de managementul mediului pot citi despre aspectele semnificative de mediu, un articol al Mihaelei Armeanu, precum şi despre evaluarea globală a impactului asupra mediului înconjurător, o abordare academică a profesorilor universitari Tiberiu Apostol şi Cristi Dincă.
Cunoscutul cercetător Camelia Pârvan vine în întâmpinarea celor interesaţi de managementul siguranţei alimentului şi face o prezentare a legislaţiei româneşti în domeniu.
Despre integrarea sistemelor de management pledează cunoscutul auditor şi consultant Silvian Neagu. Despre noutăţile din domeniul informaticii aflaţi citind rubrica profesorului universitar Ioan Bacivarov. Din rubrica Biblioteca managerului vă puteţi informa asupra unor apariţii editoriale de succes din domeniul managementului.

Despre SRAC

SRAC – Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii – a fost înfiinţată în 1993 şi are sediul la Bucureşti.
SRAC este o Asociaţie profesională, organizaţie neguvernamentală, non-profit şi independentă, al cărei principal obiect de activitate îl constituie certificarea de terţă parte a sistemelor de management şi promovarea culturii calităţii în România.
Lider pe piaţa românească de certificare a sistemelor de management (50% cotă de piaţă la nivel naţional), SRAC are ca obiective: promovarea culturii calităţii şi a competitivităţii agenţilor economici; promovarea sistemelor de management performante; sprijin pentru sporirea eficienţei organizaţiilor certificate.

Tudor-George Mărunţelu
Şef Departament Publicaţii
tudor.maruntelu@srac.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/srac/doriti-sa-aveti-succes-la-succes-cititi-revista-calitatea-acces-la-succes-editata-de-srac