Poze Staar rating

 • Symantec castiga un rating de cinci stele (Five-Star Rating) din partea revistei VARBusiness

  Poza: Symantec castiga un rating de cinci stele (Five-Star Rating) din partea revistei VARBusiness

 • RisCo - Rating si Limite Plati la Termen in euro si dolar american!

  Poza: RisCo - Rating si Limite Plati la Termen in euro si dolar american!

 • Afla cu cine faci afaceri - cere Raportul Rating Financiar de pe RisCo

  Poza: Afla cu cine faci afaceri - cere Raportul Rating Financiar de pe RisCo

 • Telelogic DOORS® numit instrumentul de management cel mai bun din industrie  de catre Yphise - DOORS primeste

  Poza: Telelogic DOORS® numit instrumentul de management cel mai bun din industrie de catre Yphise - DOORS primeste "Stand Out Ratings for Requirements-Driven Application Lifecycle Management"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul staar rating.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la staar rating. Pozele pe tema staar rating cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul staar rating, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la staar rating, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la staar rating.