Stadiu tehnologic

Definitie Stadiu tehnologic

Faza in care se gaseste obiectul muncii la un moment dat in procesul de fabricatie.Prin utilizarea denumirii unei operatii tehnologice dupa cuvantul stadiu se precizeaza operatia la care este supus obiectul muncii la momentul respectiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stadiu tehnologic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stadiu tehnologic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stadiu tehnologic. Definitiile termenilor despre Stadiu tehnologic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stadiu tehnologic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stadiu tehnologic.