Stagiu de practica

Definitie Stagiu de practica

Instruirea cu caracter aplicativ, specifica meseriei sau specialitatii in care se pregatesc elevii, studentii, ucenicii, precum si somerii in perioada de reconversie profesionala. A se vedea art. 5 (m) din Legea Securitatii si Sanatatii in Munca nr. 319/2006.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stagiu de practica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stagiu de practica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stagiu de practica. Definitiile termenilor despre Stagiu de practica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stagiu de practica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stagiu de practica.