Stalii

Definitie Stalii

Numar de zile convenite intre armator si incarcator sau descarcator necesare pentru efectuarea operatiunilor respective. In contractul de navlosire se prevad staliile, numarul de zile care sunt incluse in pretul stabilit, in pretul navlului.Depasirea staliilor, la incarcarea ori la descarcarea marfii, atrage contrastalii, adica penalizari. Reducerea staliilor printr-o mai buna organizare a operatiunilor de incarcare ori descarcare da dreptul la o suma pe care armatorul o plateste navlositorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stalii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stalii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stalii. Definitiile termenilor despre Stalii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stalii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stalii.