Stampila

Definitie Stampila

1. Instrument format dintr-o placa de cauciuc, de lemn sau de metal fixat pe un maner, pe care sunt gravate un semn, o inscriptie sau o emblema, cu care se stampileaza acte, marfuri, obiecte etc.2. Semn, inscriptie sau emblema care se aplica pe un document pentru a-i da valabilitate, pe marfuri sau pe corpul animalelor, pentru a le arata provenienta sau apartenenta etc. sigiliu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stampila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stampila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stampila. Definitiile termenilor despre Stampila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stampila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stampila.