stanley    

Comunicate de presa si evenimente pe tema stanley

 • stanley. Metatools și Stanley Black&Decker România sprijină sistemul educațional universitar din județul Prahova

  stanley

  Ploiesti, Prahova - 17 October 2016

  Comunicat de METATOOLS S.R.L.

  ... stanley Black&Decker România, au organizat, pe data de 5 octombrie 2016, o conferință la sediul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Misiunea întâlnirii a fost de a-i familiariza pe studenții ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre stanley

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul stanley.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la stanley. Informatiile despre stanley cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul stanley, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la stanley, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.