Liga I la cote maxime: Ce cotă are Steaua la titlu și cine mărește miza de 100 de ori!

BUCURESTI - 11 martie 2016

Comunicat tip General in Sport

Lupta pentru titlul, între cele 6 combatante din play-off-ul Ligii I, se dă la cote cuprinse între 2.25 - 100. Steaua este văzută, de bookmakerii Stanleybet, drept principala contracandidată a Astrei, chiar înaintea meciului direct pe care cele două îl vor susține în acest week-end.

Play-off-ul Ligii I a debutat cu dueluri puternice, iar deocamdată lupta este dată între Astra, Steaua și Dinamo. Cele trei rivale au primit cote mari din partea bookmakerilor, astfel că la 100 lei, mizați pe Steaua, câștigul poate fi de 350 lei. Cea mai mare cotă a primit-o însă formația lui Adrian Mutu, ASA Târgu Mureș, care, dacă va lua titlul, le va aduce pariorilor nu mai puțin de 10.000 lei la fiecare 100 mizați.

Cele 6 echipe din play-off au următoarele cote la câștigarea titlului, conform Stanleybet: Astra Giurgiu (2.25), Steaua (3.50), Dinamo (3.75), Pandurii (4.50), Viitorul (15.0), ASA Tg. Mureș (100).

Pariul pe câștigătoarea sezonului actual al Ligii I este disponibil pe www.stanleybet.ro, acolo unde se poate paria de pe telefonul mobil, tabletă și alte terminale, cu sau fără card bancar (depuneri/retrageri direct în agenții).

Duelul din acest week-end, dintre Steaua și Astra, care cântărește foarte mult în lupta la titlu, va beneficia de mai multe tipuri de pariu. Bookmakerii au stabilit o cotă de 1.95 pentru victoria Stelei, văzută drept mare favorită și una de 3.75 pentru succesul Astrei, în timp ce o remiză este cotată cu 3.43.

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.

Pentru informații suplimentare:

Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet

Tel: +40749164669

Email: catalin.moise@stanleybet.ro

Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stanleybet/liga-i-la-cote-maxime-ce-cota-are-steaua-la-titlu-si-cine-mareste-miza-de-100-de-ori