Stanleybet, Partenerul Oficial al echipei naţionale de rugby 7’s

BUCURESTI - 19 martie 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Social, Sport

Stanleybet , liderul pieței pariurilor din România, a devenit partener oficial al Federaţiei Române de Rugby , sponsorizând echipele naţionale de rugby în 7.

Las Vegas, Februarie 2012 | Nationala Romaniei s-a clasat pe locul 6.

Originar din Melrose, Scoția, acolo unde a avut loc primul turneu, rugby-ul în 7 este un sport relativ nou dar a cărui popularitate este în continuă creștere. Performanțele înregistrate de-a lungul timpului au dus la recunoașterea acestuia ca sport olimpic, urmând ca rugby-ul în 7 să-și facă debutul la Olimpiada de vară din 2016.

Pe plan național, rugby-ul în 7 își desfășoară activitatea  în centrele echipelor consacrate de rugby în 15 dar prin acest parteneriat se urmărește susținerea și promovarea lui pe scară mult mai largă în România.

"Suntem onorați că avem posibilitatea să susținem rugby-ul în România și să fim alături de selecționatele naționale de rugby în 7. Rugby-ul a adus României recunoaștere pe plan mondial de-a lungul timpului și suntem convinși că noul format, rugby-ul în 7, ne va plasa în elita acestui sport complex. Parteneriatul cu Federaţia Română de Rugby reprezintă pentru noi încă un pas important în susținerea sportului românesc. Dorim echipelor naţionale de rugby în 7 mult succes și să se califice la Olimpiada de vară din 2016.”, a declarat directorul executiv al casei de pariuri, Mario Deaconescu.

„Stanleybet este bookmaker-ul care a impus standardul în piața pariurilor din România devenind port drapelul acesteia. Asocierea cu Stanleybet ne onorează și cu siguranță va fi  de bun augur pentru ambele părți. Vom încerca să dovedim că Federația Română de Rugby este un pariu sigur și am încredere că împreună vom crește popularitatea acestui sport în România iar performanțele vor fi dovada clară a reușitei proiectului nostru.”, a adăugat Alin Petrache, Președintele Federației Române de Rugby.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stanleybet/stanleybet-partenerul-oficial-al-echipei-naionale-de-rugby-7s