MISIUNE SICILIANA IN ROMANIA - SECTORUL AMENAJARII LOCUINTEI

Locul desfasurarii: Sala Oltenia - Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Organizator: Startitalia Consulting srl

Startitalia Consulting (www.startitalia.eu) organizeaza o misiune economica la Bucuresti in data de 5 martie 2008. Obiectivul misiunii in Romania este acela de a permite firmelor siciliene sa cunoasca firmele romanesti in scopul realizarii unor rapoarte de colaborare si sa favorizeze promovarea sectorului edilitar si materialelor de constructii din Ragusa.

Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati la Secretariatul Startitalia (Tel. +40 21 314 40 46, Fax: +40 21 314 40 47, e-mail: t.busini@startitalia.eu).

Despre STARTITALIA CONSULTING

Organizator de eveniment: Startitalia Consulting este o firma italiană de servicii de consultanţă pentru întreprinderi şi Publica Administraţie cu sediul în Bucureşti care operează în Ţările din Estul Europei, în special în România.
Misiunea firmei Startitalia se focalizează asupra asistenţei business community italiane şi europene implicată în procesele de internaţionalizare în toate fazele ciclului existenţei întreprinderii.

Participare: Intrare libera