Statie pilot

Definitie Statie pilot

Compartiment de munca in structura de productie si de conceptie a unor intreprinderi sau centrale, in care se efectueaza experimente si se verifica, in conditii de productie, unele propuneri si concluzii ale cercetarii stiintifice, in vederea precizarii parametrilor tehnico-economici si a stabilirii tehnologiei efective de aplicare la nivel industrial.Statia pilot se organizeaza, in functie de volumul activitatii sale, ca un colectiv condus de unul dintre specialistii cu experienta din cadrul acestuia, ca atelier sau sectie, condusa de un sef de atelier, respectiv de sectie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Statie pilot? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Statie pilot.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Statie pilot. Definitiile termenilor despre Statie pilot cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Statie pilot, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Statie pilot.