Statut

Definitie Statut

1. Act prin care se reglementeaza structura si functionarea unor organizatii de drept intern sau international, de stat, private sau obstesti. Act accesoriu al contractului de societate al societatii comerciale, menit sa intregeasca prevederile acestuia.2. Consideratie deosebita de care se bucura in cadrul societatii o persoana care are un anumit rol in cadrul sau.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Statut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Statut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Statut. Definitiile termenilor despre Statut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Statut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Statut.