Stieger    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Stieger

 • Stieger. Titan Machinery continua extinderea teritoriala alaturi de Maschio Gaspardo intr-o noua locatie la Slatina prin Starcon Agricultura.

  Stieger

  Slatina, Olt - 5 April 2012

  Comunicat de TITAN MACHINERY S.R.L.

  Titan Machinery, cel mai mare dealer de utilaje agricole din lume, si importator autorizat pentru CASE IH in Romania, continua extinderea teritoriala alaturi de Maschio Gaspardo intr-o noua locatie la Slatina prin Starcon Agricultura. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: titan machinery , case ih , slatina , stieger , quadtrack , magnum

  Vezi toate comunicatele de presa despre Stieger

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Stieger.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Stieger. Informatiile despre Stieger cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Stieger, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Stieger, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.