Stimulus-Response Approach

Definitie Stimulus-Response Approach

O abordare a vanzarilor care se bazeaza pe abilitatea unui agent de vanzari de a spune ceea ce trebuie (stimulus) pentru a obtine o reactie favorabila de la cumparator (raspuns), numit si Canned Approach, deoarece de obicei se foloseste un script

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stimulus-Response Approach? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stimulus-Response Approach.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stimulus-Response Approach. Definitiile termenilor despre Stimulus-Response Approach cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stimulus-Response Approach, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stimulus-Response Approach.