Stipulatie pentru altul

Definitie Stipulatie pentru altul

Sinonim - contract in folosul unei terte persoaneActul bilateral prin care o parte, numita stipulant, convine cu o alta persoana, numita promitent, ca aceasta din urma sa efectueze o prestatie in favoarea unei terte persoane, numita tert beneficiar, care nu ia parte la incheierea actului juridic civil nici direct, nici prin reprezentare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stipulatie pentru altul? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stipulatie pentru altul.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stipulatie pentru altul. Definitiile termenilor despre Stipulatie pentru altul cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stipulatie pentru altul, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stipulatie pentru altul.