Stipulatie

Definitie Stipulatie

1. Clauza introdusa intr-un contract.2. Clauza contractuala in temeiul careia aceasta produce efecte in favoarea unei a treia persoane (beneficiarul stipulatiei), care nu este nici succesor, nici creditorul partii si nici nu a fost reprezentat la incheierea contractului si care dobandeste un drept, in principiu irevocabil, din momentul incheierii contractului fara sa fie intrebat si chiar fara sa aiba cunostinta de incheierea contractului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stipulatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stipulatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stipulatie. Definitiile termenilor despre Stipulatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stipulatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stipulatie.