Stoc de alarma

Definitie Stoc de alarma

Stoc de alerta care indica apropierea epuizarii stocului curent si deci necesitatea intocmirii unei noi comenzi de marfuri. Marimea acestui stoc depinde de distanta la care este situat furnizorul fata de unitatea comerciala respectiva si de timpul necesar pentru onorarea comenzii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stoc de alarma? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stoc de alarma.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stoc de alarma. Definitiile termenilor despre Stoc de alarma cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stoc de alarma, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stoc de alarma.