Stoc de siguranta

Definitie Stoc de siguranta

Stoc constituit peste stocul curent, cu scopul de a alimenta productia in cazul dereglarii fluxului normal de aprovizionare. Rezerva minima de materiale constituita pentru comnepsarea eventualelor intreruperi in aducerea materialelor (cauzata fie de functionarea neritmica a mijloacelor de transport, fie de nerespectarea termenelor contractuale de livrare a materialelor de catre furnizor).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stoc de siguranta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stoc de siguranta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stoc de siguranta. Definitiile termenilor despre Stoc de siguranta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stoc de siguranta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stoc de siguranta.