Stoc interschimbabil

Definitie Stoc interschimbabil

Sinonim - Stoc fungibilBunuri care in interiorul fiecarei categorii nu sunt in mod unitar identificabile, dupa intrarea lor in depozit.Sunt considerate ca bunuri interschimbabile spetele care apartin aceluiasi sort de bun, achizitionate sau fabricate la date si preturi (costuri) diferite. Spre exemplu, acelasi sort de zahar aprovizionat la costuri de achizitie diferite, de la furnizori diversi sau de la acelasi furnizor la date si preturi diferite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stoc interschimbabil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stoc interschimbabil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stoc interschimbabil. Definitiile termenilor despre Stoc interschimbabil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stoc interschimbabil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stoc interschimbabil.