Stoc la consumator

Definitie Stoc la consumator

Stoc curent si de siguranta existent in depozitul intreprinderii consumatorului necesar asigurarii continuitatii in productie, in conditiile concrete de ritmicitate a intrarilor de materiale si de consum al acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stoc la consumator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stoc la consumator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stoc la consumator. Definitiile termenilor despre Stoc la consumator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stoc la consumator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stoc la consumator.