Stoc la producator

Definitie Stoc la producator

Stoc de produse finite acumulate in depozitele producatorului, ale bazelor de desfacere sau ale unitatilor colectoare. Stocul la producator este stocul minim necesar desfasurarii continue a livrarilor tinand seama de timpul necesar operatiilor de sortare-ambalare a produselor, a intocmirii formelor de expediere etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stoc la producator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stoc la producator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stoc la producator. Definitiile termenilor despre Stoc la producator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stoc la producator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stoc la producator.