Stocuri aflate la terti

Definitie Stocuri aflate la terti

Diferitele valori materiale de natura stocurilor aflate in curs de aprovizionare, trimise spre prelucrare la terti, aflate in custodie sau consignatie la terti.In fapt ele sunt stocuri de materii si materiale, de obiecte de inventar, de produse, de animale, de marfuri si de ambalaje, care patrimonial apartin intreprinderii, dar fizic se gasesc la terti sau sunt in curs de aprovizionare.Conturile care permit reflectarea operatiilor cu aceste stocuri sunt cele din grupa 35 Stocuri aflate la terti in debitul acestor conturi se inregistreaza valoarea stocurilor date spre prelucarre, in consignatie sau aflate in custodie la terti, iar in credit se inregistreaza valoarea stocurilor reintrate in gestiunea unitatii provenind din stocurile aflate la terti.Soldul debitor reflecta valoarea stocurilor aflate in proprietatea intreprinderii, dar care sunt depozitate sau se afla spre prelucrare la terti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Stocuri aflate la terti? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Stocuri aflate la terti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Stocuri aflate la terti. Definitiile termenilor despre Stocuri aflate la terti cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Stocuri aflate la terti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Stocuri aflate la terti.