Streaming Media

Definitie Streaming Media

O tehnica prin care transferul de date este perceput ca un flux continuu. Tehnologiile de streaming sunt din ce in ce mai importante o data cu dezvoltarea Internetului pentru ca nu toti utilizatorii au acces rapid pentru a descarca documente multimedia mari cat mai repede. Prin streaming, utilizatorii pot incepe sa vada sau sa asculte un document inainte ca acesta sa fie transmis in intregime.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Streaming Media? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Streaming Media.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Streaming Media. Definitiile termenilor despre Streaming Media cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Streaming Media, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Streaming Media.