AG Weinberger, implicat in campania Realitatea TV

BUCURESTI - 8 decembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

AG Weinberger, singurul chitarist de talie internationala din Romania, s-a alaturat campaniei Realitatea TV “Salvati pianele Conservatorului”. Organizata sub forma unei licitatii online sustinute pe site-ul www.realitatea.net, campania urmareste strangerea fondurilor necesare reconditionarii a 16 piane din recuzita Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti.

Obiecte cu semnificatie deosebita, apartinand diferitelor personalitati din Romania sunt scoase la licitatie pe site-ul Realitatea TV. Astfel, fanii AG Weinberger pot licita si intra in posesia unei camasi unicat, originara din Ghana, pe care artistul a oferit-o organizatorilor:

“ Aceasta camasa isi are originea in indepartata Africa, mai precis in Ghana, republica renumita pentru fascinantele sale costume traditionale. Eu am primit-o in 1996 si am purtat-o in concertele legate de lansarea primului album de Blues din Romania, 'Good Morning, Mr. Blues!', aparut in acelasi an. Imi place cultura primara si ancestrala a Africii si, in perioada aceea, am purtat multe vestminte cu motive africane.”, a declarat AG Weinberger.

Campania “Salvati pianele Conservatorului” se va incheia pe 23 decembrie, la ora 18:00, printr-o festivitate speciala desfasurata in cadrul targului Capitala Bucuriei din Parcul Kiseleff.

Despre streetwise communications

Pentru mai multe detalii:
www.realitatea.net

info@agweinberger.com
office@streetwisepr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/streetwise-communications/ag-weinberger-implicat-in-campania-realitatea-tv