Poze Stres ocupational

 • Vital Protect

  Poza: Reacția la stres – cauza principală a bolilor de inimă

 • Intra in concurs si

  Poza: Intra in concurs si "Condu fara stres cu Generali"!

 • Centrul de terapie ocupationala si consiliere vocationala Pavel pentru copiii si tinerii bolnavi de cancer din Romania

  Poza: Centrul de terapie ocupationala si consiliere vocationala Pavel pentru copiii si tinerii bolnavi de cancer din Romania

 • Rochie Mabiosa Confidence XXL

  Poza: Kilogramele in plus nu mai inseamna stres privind alegerile vestimentare! Am lansat MABIOSA.RO - Plus de feminitate si rasfat pentru femeile cu forme!

 • Formatii nunta

  Poza: Mai putin stres odata ce ati ales formatia pentru nunta

 • Obiectiv 2006: Noul Standard Ocupational in Management de Proiect

  Poza: Obiectiv 2006: Noul Standard Ocupational in Management de Proiect

 • Workshop: Cum intarim unitatea echipei in conditii de stres, prin comunicare constructiva?

  Poza: Workshop: Cum intarim unitatea echipei in conditii de stres, prin comunicare constructiva?

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul stres ocupational.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la stres ocupational. Pozele pe tema stres ocupational cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul stres ocupational, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la stres ocupational, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la stres ocupational.