Strip Programming

Definitie Strip Programming

Grila unui post care este alcatuita astfel incat sa ruleze acelasi program sau acelasi gen de progame in fiecare zi este cunoscuta ca avand un format “strip”. Este echivalentul TV/radio pentru o publicatie verticala(vezi: Vertical Publication).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Strip Programming? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Strip Programming.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Strip Programming. Definitiile termenilor despre Strip Programming cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Strip Programming, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Strip Programming.