Strumfii    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Strumfii

 • Strumfii. Povesti Strumfesti

  Strumfii

  Bucuresti - 5 December 2012

  Comunicat de Optical Disc Solutions

  Miercurea aceasta grabiti-va sa “culegeti” din punctele de difuzarea a presei si din reteaua Inmedio a cincea carte a seriei care va aduce doua povesti pline de aventura si mister: “Creatura Zapezilor” si “Strumful Cel Viteaz”. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cadouri , carte , povesti , craciun , strumfii

  Vezi toate comunicatele de presa despre Strumfii

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Strumfii.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Strumfii. Informatiile despre Strumfii cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Strumfii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Strumfii, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.