Poze Studioul Cinematografic Sahia

 • Superproductia cinematografica ANGELS & DEMONS vine in Romania

  Poza: Superproductia cinematografica ANGELS & DEMONS vine in Romania

 • CELE MAI MARI NUME DIN INDUSTRIA MUZICALĂ ŞI CINEMATOGRAFICĂ AU ÎNFIERBÂNTAT ATMOSFERA LA MTV MOVIE AWARDS 2005!

  Poza: CELE MAI MARI NUME DIN INDUSTRIA MUZICALĂ ŞI CINEMATOGRAFICĂ AU ÎNFIERBÂNTAT ATMOSFERA LA MTV MOVIE AWARDS 2005!

 • Comunicat de presă al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale

  Poza: Comunicat de presă al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale

 • '80s Party & Concert Guess Who si Spike

  Poza: '80s Party & Concert Guess Who si Spike

 • Luni, 20 iulie 2009, incepand cu orele 17:00, City Live revine cu un concert inedit sustinut de Sarmalele Reci in studioul CityFM!

  Poza: Luni, 20 iulie 2009, incepand cu orele 17:00, City Live revine cu un concert inedit sustinut de Sarmalele Reci in studioul CityFM!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul studioul cinematografic sahia.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la studioul cinematografic sahia. Pozele pe tema studioul cinematografic sahia cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul studioul cinematografic sahia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la studioul cinematografic sahia, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la studioul cinematografic sahia.