Styx Naturcosmetic la “Targ pentru o viata sanatoasa”

BUCURESTI - 27 mai 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Putem trai fara natura? Putem duce o viata sanatoasa fara produse naturale? Putem sa ne bucuram de minunatiile naturii fara sa le cunoastem? Iata doar trei intrebari la care putem gasi raspunsurile corecte vizitand Targul pentru o viata sanatoasa, deschis la Muzeul Taranului Roman, in perioada 29-31 mai 2009.

Styx Naturcosmetic SRL va fi prezent si la acest targ, pentru ca apreciaza si promoveaza natura si bogatiile sale. Distribuitor al produselor austriece Styx, firma noastra are bucuria de a va prezenta comorile naturii stranse in gamele de cosmetice cu lapte de iapa, lapte de capra, ulei de trandafir, esenta de arbore de ceai, verbina si multe altele.

Nu uitati ca in ultimul weekend al lunii lui Florar aveti intalnire cu Natura la standul Styx Naturcosmetic SRL din Targul pentru o viata sanatoasa, la Muzeul Taranului Roman!

Despre STYX NATURCOSMETIC SRL

Romania se regaseste pe harta de distributie a produselor naturale austriece STYX, prin STYX Naturcosmetic SRL. Brand international puternic, cunoscut in peste 40 de tari de pe cinci continente, STYX a cucerit o buna parte din piata cosmeticelor naturale, prin calitatea produselor sale.
Oferta noastra cuprinde in momentul de fata aproximativ 450 de produse pentru ingrijirea pielii, parului, corpului sau pentru aromaterapie.
Toate produsele au la baza exclusiv ingredienti activi din plante si uleiuri din plante presate la rece. Plantele folosite provin din ferme bio in care cultivarea si recoltarea sunt realizate in conditii optime. Prin principiile lor active, uleiurile esentiale intregesc compozitia produselor realizate dupa retete mostenite din generatie in generatie.
Echipamentele si metodele de fabricatie moderne permit o procesare blanda a materiei prime. Prin folosirea tehnologiei de dizolvare sub vid si procesarea la temperaturi sub 45°C, vitaminele, mineralele si principiile active din uleiurile esentiale nu-si pierd calitatile.
Echipa Styx Naturcosmetic
valentina.nistor@styx.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/styx-naturcosmetic-srl/styx-naturcosmetic-la-targ-pentru-o-viata-sanatoasa