Subantreprenor

Definitie Subantreprenor

Terti angajati de antreprenor sa execute o parte din constructia instalatiei, sa fabrice anumite echipamente speciale sau sa execute anumite lucrari speciale.In practica este greu de facut o demarcatie clara intre subantreprenori si subfurnizori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subantreprenor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subantreprenor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subantreprenor. Definitiile termenilor despre Subantreprenor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subantreprenor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subantreprenor.