Subfurnizor

Definitie Subfurnizor

Terti de la care antreprenorul isi procura echipamentele standard, materiale sau servicii pe care le utilizeaza pentru aplicarea contractului.Subfurnizorii pot avea la randul lor alti subfurnizori de materiale, piese etc.In practica este greu de facut o demarcatie clara intre subfurnizori si subantreprenori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subfurnizor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subfurnizor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subfurnizor. Definitiile termenilor despre Subfurnizor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subfurnizor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subfurnizor.