Subgrupa de marfuri

Definitie Subgrupa de marfuri

Subdiviziune a unei grupe de marfuri. Subdividere a unei grupe de marfuri in subgrupe (spre exemplu grupa de incaltaminte se poate subdivide in subgrupa de incaltaminte cu fete din piele naturala, incaltaminte cu fete din inlocuitori din cauciu etc.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subgrupa de marfuri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subgrupa de marfuri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subgrupa de marfuri. Definitiile termenilor despre Subgrupa de marfuri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subgrupa de marfuri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subgrupa de marfuri.