Subordonat

Definitie Subordonat

Persoana aflata in relatii de dependenta ierarhica fata de un cadru de conducere. Relatia de dependenta este stabilita prin regulamentul de organizare si funtionare al unitatii economico-sociale sau prin decizie a conducerii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subordonat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subordonat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subordonat. Definitiile termenilor despre Subordonat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subordonat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subordonat.