Subrogatie conventionala

Definitie Subrogatie conventionala

Subrogatie ce opereaza prin acordul de vointa dintre tertul care plateste si creditorul platit sau dintre tertul care plateste si debitorul obligatiei. Asadar, subrogartia conventionala poate fi: subrogatie consimtita de creditor, si subrogatie consimtita de debitor. Vezi si art.1107 Cod Civil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subrogatie conventionala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subrogatie conventionala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subrogatie conventionala. Definitiile termenilor despre Subrogatie conventionala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subrogatie conventionala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subrogatie conventionala.