Subrogatie legala

Definitie Subrogatie legala

Subrogatie ce opereaza de plin drept, ex lege, fara a fi necesar consimtamantul creditorului platit sau al debitorului a carui datorie se plateste. Vezi art.1108 Cod Civil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subrogatie legala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subrogatie legala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subrogatie legala. Definitiile termenilor despre Subrogatie legala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subrogatie legala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subrogatie legala.