Subrogatie personala

Definitie Subrogatie personala

Substituirea persoanei creditorului unui raport juridic civil de obligatie de catre o alta persoana care, platind creditorului initial datoria debitorului, devine creditor al acestuia din urma, preluand toate drepturile celui pe care il plateste.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subrogatie personala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subrogatie personala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subrogatie personala. Definitiile termenilor despre Subrogatie personala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subrogatie personala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subrogatie personala.