Subrogatie reala cu titlu particular

Definitie Subrogatie reala cu titlu particular

Inlocuirea unui bun individual determinat, cu un alt bun, privite izolat, ut singuli. Ea intervine numai daca este prevazuta expres de lege, fara a opera automat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subrogatie reala cu titlu particular? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subrogatie reala cu titlu particular.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subrogatie reala cu titlu particular. Definitiile termenilor despre Subrogatie reala cu titlu particular cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subrogatie reala cu titlu particular, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subrogatie reala cu titlu particular.