Subrogatie reala cu titlu universal

Definitie Subrogatie reala cu titlu universal

Inlocuirea automata a unei valori cu alta valoare, in cuprinsul unui patrimoniu. Subrogatia este cu titlu universal, deoarece suntem in prezenta inlocuirii unei valori cu alta valoare, facand abstractie de individualitatea lucrului care iese si a celui care intra, in locul sau, intr-un anumit patrimoniu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subrogatie reala cu titlu universal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subrogatie reala cu titlu universal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subrogatie reala cu titlu universal. Definitiile termenilor despre Subrogatie reala cu titlu universal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subrogatie reala cu titlu universal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subrogatie reala cu titlu universal.