Subscriere

Definitie Subscriere

Angajament luat de catre o persoana (subscriptor) cu ocazia unei emisiuni de titluri foarte cautate in intentia de a obtine un numar suficient din aceste titluri, daca atribuirea lor ar fi restransa. Subscriptie pentru o emisiune de titluri foarte cautate, cu intentia de a procura un numar suficient de asemenea titluri. Subscriptie cu certificatul de proprietate pentru participarea cu actiuni in contul unei societati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subscriere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subscriere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subscriere. Definitiile termenilor despre Subscriere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subscriere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subscriere.