Subunitate

Definitie Subunitate

Compartiment de productie al unei unitati economice care are plan de productie si buget ce sunt parte integranta a planului si bugetului unitatii de care apartine.In functie de valoarea activitatii, subunitatile pot fi sectii, brigada de antrepriza, autobaze, uzine, fabrici, antrepriza de constructii-montaj, exploatari etc, corespunzator specificului unitatii din care fac parte.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Subunitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Subunitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Subunitate. Definitiile termenilor despre Subunitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Subunitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Subunitate.