Succesiune legala

Definitie Succesiune legala

(ab intestat) Succesiune ce are loc atunci cand defunctul nu a lasat testament, iar mostenirea (in sensul de patrimoniu succesoral) se transmite, in ordinea si in cotele-parti stabilite de lege, catre persoanele desemnate de aceasta ca mostenitori sau erezi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Succesiune legala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Succesiune legala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Succesiune legala. Definitiile termenilor despre Succesiune legala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Succesiune legala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Succesiune legala.