Succesiune testamentara

Definitie Succesiune testamentara

Succesiune ce are loc atunci cand mostenirea se transmite, in temeiul vointei testatorului (exprimata in cuprinsul unui act juridic unilateral de ultima vointa, numit testament) catre persoanele desemnate (instituite) de el ca legatari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Succesiune testamentara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Succesiune testamentara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Succesiune testamentara. Definitiile termenilor despre Succesiune testamentara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Succesiune testamentara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Succesiune testamentara.