Succesiune vacanta

Definitie Succesiune vacanta

Situatia unei succesiuni care nu are mostenitori legali sau testamentari sau acestia au renuntat la mostenire, fiind asimilata cu o mostenire parasita. Este reglementata de art.680 Cod Civil, si art.85 din Legea nr.36/1995.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Succesiune vacanta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Succesiune vacanta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Succesiune vacanta. Definitiile termenilor despre Succesiune vacanta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Succesiune vacanta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Succesiune vacanta.