Poze Sugarcrm

  • Foto Dan Bogdan

    Poza: O companie autohtona premiata astazi de SugarCRM pentru “Project of the month”! Danmar Computers a conceput si dezvoltat “Google+ Connector”!

  • Dan Bogdan

    Poza: Cresteti-va vanzarile cu viteza luminii! Conectorul SugarCRM™ de distribuire si dirijare a leadurilor catre agentii de vanzari - acum in Romania!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul sugarcrm.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la sugarcrm. Pozele pe tema sugarcrm cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sugarcrm, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la sugarcrm, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la sugarcrm.