Intra acum in programul Mamici de Elita

Targu Mures - 2 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Esti o mamica responsabila, comunicativa, energica si pasionata de tot ceea ce inseamna bebelusi si copii? Atunci www. bebelusi1.com iti ofera sansa sa faci ceea ce iti place si sa castigi premii, reduceri si vouchere in acelasi timp.

Mamici de Elita

Esti o mamica responsabila, comunicativa, energica si pasionata de tot ceea ce inseamna bebelusi si copii? Atunci www.bebelusi1.com iti ofera sansa sa faci ceea ce iti place si sa castigi premii, reduceri si vouchere in acelasi timp.
Proiect promovat de www.bebelusi1.com - un site cu articole pentru bebelusi,copii si mamici: carucioare, patuturi copii, scaune auto copii, articole pentru luat masa, biciclete, triciclete, motociclete, premergatoare, mii de jocuri si jucarii, articole de fitness si multe accesorii.
Am conceput acest program pentru a acoperi nevoile speciale ale mamicilor si prin urmare in urma unui efort minim depus, noi acoperim o parte din cheltuielile dumneavoastra.

Ce trebuie sa faca Mamica de Elita?

Mamica trebuie sa corespunda unor criterii specifice: sa fie pasionata de tot ceea ce inseamna bebelusi si copii si sa cunoasca articolele destinate bebelusilor.

Mamica  de elita va avea urmatoarele responsabilitati:

Sa poarte cu mandrie atat ea cat si copiii ei tricourile inscriptionate cu www.bebelusi1.comSa imparta materialele promotionale in parc, la gradinita si oriunde are ocazia. Mamica de elita nu trebuie sa-si rezerve timp special pentru acest lucru, poate sa imparta materialele noastre in timp ce iese la plimbare cu bebelusul, duce copilul la gradinita sau la scoala.Sa fie activa pe Facebook, forumuri si alte retele sociale si grupuri de mamiciMamica de elita trebuie sa dea rapoarte saptamanale privind activitatea desfasurata si stocul de materiale publicitare.

Mamicile de elita vor semna un contract, care include si un target lunar cu praguri de discount :

Mamica de elita — 5% discount din comenzile de pe www.bebelusi1.com

Mamica de elita nivel Silver, vanzari lunare de minim  2000 lei — 5% discount din comenzile de pe www.bebelusi1.com si un voucher de 100lei

Mamica de elita nivel Gold, vanzari lunare de minim  3000 lei — 5% discount din comenzile de pe www.bebelusi1.com si un voucher de 150lei

Mamica de elita nivel Platinum, vanzari lunare de minim  4000 lei — 5% discount din comenzile de pe www.bebelusi1.com si un voucher de 200lei

+ MULTE ALTE PREMII LUNARE (voucher 1000lei pentru mamica clasata cel mai bine in vanzari)

Aplica acum si profita la maxim de programul Mamici de elita lansat de www.bebelusi1.com .
Pentru informatii contactati-ne la telefon 0758-24.24.24 sau pe e-mail vanzari@bebelusi1.com
De asemenea pentru achizitii de carucioare copii sau alte articole de copii va invitam sa vizitati site-ul nostru www.bebelusi1.com

Despre SUIF GRUP SRL

www.bebelusi1.com