Supermarket

Definitie Supermarket

Magazin de dimensiuni mari (intre 400 si 2.500 mp, 900 mp in medie, in Franta) situat, de regula, intr-o zona cu o puternica atractie comerciala si dispunand de parcare (si chiar service auto). Comercializeaza o varietate larga de bunuri de consum (7.000 - 12.000 de articole) in sistem autoservire (inotdeauna, pentru produsele alimentare), si practica o marja relativ redusa de profit. Plata se efectueaza la iesire, prin intermediul caselor electronice de marcat (folosind un cititor optic). Exemple: in Franta - Intermarche, Super U, Champion, Casino.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Supermarket? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Supermarket.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Supermarket. Definitiile termenilor despre Supermarket cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Supermarket, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Supermarket.