7 argumente sa cumperi parchet din lemn masiv

BUCURESTI - 6 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Podelele din lemn masiv sunt expresia confortului, a elegantei, a mirosului autentic al naturii. Mai mult chiar, acestea nu reprezinta parchetul de lux, asa cum s-ar crede, ci sunt o solutie rafinata pentru podele durabile, care sa reziste vreme de generatii. Parchetul din lemn reprezinta chiar mai mult! Acesta confera eleganta, caldura, confort, emotie si satisfactie.

Parchet design din stejar stratificat

Podelele din lemn masiv sunt expresia confortului, a elegantei, a mirosului autentic al naturii. Mai mult chiar, acestea nu reprezinta parchetul de lux, asa cum s-ar crede, ci sunt o solutie rafinata pentru podele durabile, care sa reziste vreme de generatii. Parchetul din lemn reprezinta  chiar mai mult! Acesta confera eleganta, caldura, confort, emotie si satisfactie.

Pentru a intelege pe deplin de ce parchetul din lemn masiv este o prima optiune  pentru podele de durata,  va dam sapte argumente.

Moda trece, moda vine, parchetul din lemn ramane!

De pe vremea in care nobilii francezi montau parchet de lux decorativ in castelele lor, podelele din lemn raman mereu la moda. Ar trebui sa ne incredem in simtul contilor  de odinioara, deoarece ei alegeau confortul, rafinamentul si lucrurile care sa  dureze pentru generatii. Nobilii mai  aveau un criteriu de alegere: rangul. Un semn in plus ca lemnul este nobil!

Parchetul din lemn masiv este intotdeauna  unic

Aceasta pentru ca lemnul este intotdeauna elegant si fiecare placa este unica, purtand prin fibrele lemnoase personalitatea copacului de odinioara. Textura difera  la fiecare bucata de parchet. In acest fel, ni se spune istoria copacului, a padurarului si a celui care a slefuit fiecare placa cu atentie si migala. Trebuie doar sa atingi parchetul si vei intelege ca parchetul poarta o poveste.

Parchetul din lemn are viata

Acum, in modernitate, parchetul laminat este fabricat in diverse culori, modele si grosimi, dar niciodata nu va rezista precum parchetul din lemn, stratificat sau masiv. Mai mult chiar, nu va atinge eleganta podelelor din lemn. Nu pentru ca parchetul autentic este mai scump, ci pentru ca lemnul poarta viata  copacului, sudoarea si efortul celor care au prelucrat cu drag fiecare placa. Parchetul laminat nu poate sa redea viata care a crescut  de-a lungul a zeci sau sute de ani.

Parchetul de lux reprezinta garantia  lucrului bine facut

Parchetul de lux este, de fapt, garantia lucrului bine facut. Parchetul din lemn dureaza in timp, iar daca il intretii in mod corespunzator, nepotii tai  se pot bucura de el peste generatii. Parchetul din lemn are semnificatii similare primei caramizi puse la o casa: el va incalzi   oamenii dragi, din prezentul si din viitorul tau.

Parchetul din lemn este cald si are propria viata

Parchetul din lemn este cald, de parca ar purta inca viata copacului de odinioara. E atat de placut  la atingere, incat talpile si sufletul tau vor aprecia mangaierea  texturii zi de zi, an dupa an. Parchetul din lemn este atat de placut si de tactil, incat va invita sa va asezati sa ii simtiti dogoarea si  structura de fiecare data cand va adunati  la jocuri de relaxare in familie. Emotia pe care atingerea lemnului o aduce, este aproape la fel de intensa precum emotia pe care o traiesti atunci cand iti vezi familia impreuna.

Lemnul podelei chiar simte atmosfera camerei in care se afla, respira aerul incaperii, se dilata sau contracta  in functie de temperatura si umezeala din casa. Parchetul din lemn are viata!

Parchetul iti lasa optiuni intotdeauna, prin diversitate

Exista o multitudine de specii de copaci din care se produce parchetul din lemn masiv, fiecare fiind unic in felul sau, spre exemplu, lemnul exotic, care imbogateste atmosfera cu note din teritoriile in care a crescut. Intr-o paleta de culori naturale variate, cu texturi diverse si unice, lemnul natural confera personalitate oricarui interior. Mai mult chiar, lemnul este prietenos la prelucrare, fiind finisat si baituit intr-o larga diversitate de culori.

Parchetul din lemn masiv se intretine simplu

Parchetul din lemn masiv este prietenos si se intretine simplu. Se aspira si se sterge  cu usurinta , iar folosind produse adecvate, isi va recapata  stralucirea dupa fiecare curatare. Daca a trecut timpul si s-a zgariat, podeaua din lemn se rascheteaza si  se lacuieste, aratand ca noua.

Acestea sunt doar o parte dintre argumentele care v-ar putea convinge sa montati  parchet din lemn masiv. Va invitam in showroom sa alegeti parchetul potrivit pentru voi, pentru copiii vostri si copiii copiilor vostri!

Despre SUPERPARCHET

Firma care ofere servicii complete de montaj, comercializare si intretinere parchet din lemn. Din oferta noastra: parchet masiv, parchet stratificat, parchet pentru incalzirea in pardoseala, deck (parchet de exterior), lambriuri din lemn si materiale pentru montare

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/superparchet/7-argumente-sa-cumperi-parchet-din-lemn-masiv